Det hele startede omkring 2006, hvor jeg startede som tjener elev på det Hotel Hjerting i Esbjerg.
Som en meget genert og stille ung fyr der ikke kunne lide vin gik jeg ind af døren de første dage.
Efter 3 år og 4 mdr. var det til gengæld som vinentusiast, flamboyant, humoristisk og charmerende at jeg igen forlod hotellet.
Man kan godt sige, at tjener- og vinbranchen virkelig åbnede mit liv op.
Min kærlighed for især vin blev tændt af mit idol indenfor vinens verden. Det var min første restaurantchef Kenneth, der tændte gløden inden i mig.
Vinen der første gang vandt min kærlighed var en fantastisk flaske fra
Michel Chapoutier, Occultum Lapidem, Côtes-du-Roussillon Village.
Jeg kan stadig se den for mig når jeg lukker øjnene.
Det var altså kærlighed ved første blik.
Denne vin har også farvet min indgang til hele vinuniverset idet jeg elsker vin med kant og karakter – dog til den rigtige pris.
Konceptet Wineninja startede i det små midt under Corona epidemien, da jeg blev sendt hjem i 3 måneder. Jeg begyndte at smage og at anbefale forskellige vine på Instagram og Facebook.
Folk begyndte at spørge, om de kunne købe vinene direkte hos mig, og derfra udviklede konceptet sig.
Min forretning skal være anderledes!
Jeg ønsker at have mere personlig kontakt til dig som kunde. Jeg vil være din vinhandler hvis det ønskes, din egen personlige vinekspert.
Jeg er slet ikke færdig med at udvikle konceptet. Det bliver jeg måske heller ikke, da jeg ønsker at lave et univers omkring Wineninja, der er under konstant udvikling.
Jeg håber at du sammen med andre følgere vil være med på rejsen.
Vinsmagning skal være sjovt, vi skal have en fest.
Sammen skaber vi en hyggelig og professionel atmosfære.
Vi ses derude
VH Wineninja (ham selv)